Akciós termékek

Acél termékek / Akciós termékek

Olcs√≥ horganyzott lemezek ‚Äď Akci√≥s term√©keink

Amennyiben minŇĎs√©gi √©s olcs√≥ horganyzott lemezeket keres, akkor j√≥ helyen j√°r! A SzŇĪcs Ferrotrade F√©m- √©s Ac√©lkereskedelmi Kft. k√≠n√°lat√°ban az egyik legkeresettebb bevonatos term√©kpaletta, a cinkbevonat√ļ f√©mlemezek, most m√©g kedvezm√©nyesebb √©s m√©g el√©rhetŇĎbb √°ron v√°rj√°k √Ėnt!

A k√∂rnyezeti hat√°sokkal szembeni ellen√°ll√≥ k√©pess√©g√©nek √©s a hossz√ļ √©lettartam√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a horganyzott f√©mlemezek az aut√≥iparban, a g√©pgy√°rt√°sban, a csomagol√≥- √©s √©p√≠tŇĎiparban is m√°ra szinte megker√ľlhetetlen alapanyagokk√° v√°ltak. A bevonatk√©nt haszn√°lt cinkr√©teg v√©delmet ny√ļjt a lemez alapj√°t k√©pezŇĎ f√©mnek a korr√≥zi√≥val √©s az olyan k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√∂rnyezeti behat√°sokkal szemben, mint p√©ld√°ul a napsug√°rz√°s, a csapad√©k, vagy a fizikai behat√°sok, ez√°ltal az alapanyag √©lettartama jelentŇĎsen megnŇĎ √©s hosszabb t√°von is megŇĎrzi eredeti, magas minŇĎs√©g√©t.

C√©g√ľnk kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ szolg√°ltat√°si portf√≥li√≥j√°t nemzetk√∂zi gy√°rt√≥i √©s kereskedelmi h√°ttere biztos√≠tja. √Ālland√≥ besz√°ll√≠t√≥ partnereink k√∂z√∂tt megtal√°lhat√≥k a nemzetk√∂zi f√©m- √©s ac√©lipar vezetŇĎ szereplŇĎi is, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy v√°s√°rl√≥inkat ne csup√°n a folyamatosan k√©szleten l√©vŇĎ √©s hagyom√°nyos m√©retŇĪ term√©kekkel, hanem egyedi anyag√∂sszet√©telŇĪ √©s a szabv√°nyost√≥l elt√©rŇĎ m√©retŇĪ elemekkel is ki tudjuk szolg√°lni.

Mindamellett, hogy folyamatos akci√≥kkal pr√≥b√°ljuk m√©g el√©rhetŇĎbb √°ron k√≠n√°lni term√©keinket, lemezalak√≠t√°si technol√≥gi√°nknak k√∂sz√∂nhetŇĎen √°lland√≥ k√©szleten l√©vŇĎ k√≠n√°latunkb√≥l is k√©pesek vagyunk egyedi m√©retŇĪ t√°blalemezeket √©s has√≠t√©kokat v√°gni, √≠gy cs√∂kkentve tov√°bb a k√∂lts√©geket, valamint az √∂kol√≥giai l√°bnyomunkat is.

A SzŇĪcs Ferrotrade F√©m- √©s Ac√©lkereskedelmi Kft. kiemelt figyelmet ford√≠t a fenntarthat√≥s√°gra √©s az erŇĎforr√°sok hat√©kony felhaszn√°l√°s√°ra. Ennek jegy√©ben munk√°nk sor√°n olyan m√≥dszereket alkalmazunk, amelyek lehetŇĎv√© teszik a s√©r√ľlt vagy megmaradt term√©kek √ļjrahasznos√≠t√°s√°t. Ezeket a term√©keket alacsonyabb, kedvezm√©nyes √°ron k√≠n√°ljuk, ami nemcsak k√∂lts√©ghat√©kony megold√°st jelent v√°s√°rl√≥ink sz√°m√°ra, hanem tov√°bb seg√≠t cs√∂kkenteni a hullad√©kk√©pzŇĎd√©st is.

Ha megb√≠zhat√≥ minŇĎs√©gŇĪ, olcs√≥ horganyzott f√©mlemezekre van sz√ľks√©ge, l√©pjen kapcsolatba a SzŇĪcs Ac√©lkereskedelmi Kft. munkat√°rsaival, ossza meg konkr√©t elk√©pzel√©seit a k√≠v√°nt term√©kekrŇĎl √©s k√©rjen √°raj√°nlatot!

Amennyiben k√©rd√©se mer√ľlne fel vagy tov√°bbi inform√°ci√≥ra lenne sz√ľks√©ge, √∂r√∂mmel √°llunk rendelkez√©s√©re el√©rhetŇĎs√©geink b√°rmelyik√©n, hogy megtal√°ljuk az ig√©nyeinek √©s a projektjeinek megfelelŇĎ megold√°st.