Alumínium lemez

Acél termékek / Alumínium lemez

Alumínium tekercsek, hengerek méretre vágva

Alumínium lemez

Alumínium lemezeket elsősorban hengerléssel állítanak elő. Az olvadt alumíniumból kiindulásként egy úgynevezett tuskót öntenek, amelyből meleg hengerlés útján alakítják ki az elsődleges táblaméreteket. Ezután a további alakítás már hideghengerléssel történik. Amennyiben az anyagrugalmasság és a könnyű alakíthatóság szempont, a hideghengerlést követően többszöri hőkezelésnek alávetve az alumínium lapok alapanyagukra jellemző eredeti tulajdonságait vissza lehet állítani, vagy akár javítani is lehet azokat.

Az alumínium táblák széleskörű felhasználhatóságuknak köszönhetően rendkívül népszerű termékek. A jármű-, gép-, repülőgép- és vegyipar is előszeretettel használja fel őket.

A Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. a hidegen és melegen hengerelt, illetve bevonatos termékek mellett széles palettával rendelkezik alumínium lemezekből és alumínium hengerekből is.

Alumínium lap választék

A Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. különféle méretű, felületű, ötvözetű, anyagminőségű, szélességű és vastagságú alumínium lapokat tart folyamatosan raktárkészleten. Alumínium lemezméret választékunkat a leggyakrabban keresett és felhasznált méretekhez igazítottuk.

Alumínium tekercs választék

Alumínium  tekercseket is értékesítünk. Amennyiben nagyobb mennyiségű folyóméterű anyagra, illetve egyedi hosszra van szüksége, mindenképpen ezt a kiszerelést javasoljuk. Az alumínium tekercseket elsősorban egész tekercsként értékesítjük, de hasító és táblásító berendezéseinkkel egyedülállóan szűk toleranciákkal, egyedi elképzelés szerint, a megszokottól eltérő hosszúságú lemezeket is vágunk.

Alumínium tekercsből hasíték

Az alumínium hasíték gyakorlatilag alumínium tekercsből vágott, egyedi igény szerint méretezett hasítékokat jelent. Előnye, hogy ezzel a megoldással az alumínium lemezek méreteit sokkal inkább az egyéni igényekre lehet szabni, így csökkentve tovább a költségeket, valamint végfelhasználáskor a hulladékképződést.

Amennyiben alumínium lemezeket keres, árajánlatra van szüksége, esetleg egyedi elképzeléssel rendelkezik a megvásárolni kívánt termékeket illetően, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. bármelyik elérhetőségén!