Hidegen hengerelt lemez

Acél termékek / Hidegen hengerelt lemez

Hidegen hengerelt lemez tekercsek daruval

Hidegen hengerelt lemez

A hidegen hengerelt lemezek felhasználási köre igen széles. Felhasználja őket az építő- és gépipar, de a kisebb lakatos üzemek is nagy mennyiségben vásárolják.

A fémiparban hideg termékeknek nevezzük azokat az acéllemezeket, amelyeket hideg hengerlés során állítanak elő. A folyamat mindig meleg hengerléssel kezdődik, azonban az anyag végleges fizikai tulajdonságait hideg hengerléssel érik el. A hideg hengerlésre az adott ötvözetre jellemző újrakristályosodási hőmérséklet alatt kerül sor, minek során a fém kristályai a hengerlés irányának megfelelően megnyúlnak, az anyag folyáshatára, szakítószilárdsága és keménysége pedig megváltozik. A hideg hengerlési fázis alatt megfelelő vastagságra hengerelik az anyag, ami ezt követően kerül feltekercselésre.

A Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. a gyors és rugalmas kiszolgálás érdekében a bevonatos és melegen hengerelt termékek mellett hidegen hengerelt lemezekből is teljeskörű termékpalettával és állandó nagymennyiségű raktárkészlettel rendelkezik.

Hidegen hengerelt lemez választék

A hidegen hengerelt lemezekből táblaméret tekintetében nagy választékkal rendelkezünk. Így azonnal, a vásárló igényeihez igazodva tudunk előre vágott táblalemezekkel szolgálni.

Vastagsági tartomány

0,50 – 4,00 mm

Szélességi tartomány

1.000 – 1.250 – 1.500 mm

Hidegen hengerelt lemezből, a fenti méretskálából gyakorlatilag minden méretből rendelkezünk állandó raktárkészlettel DC01, illetve egyes méretek esetén mélyhúzható DC04 minőségben is.

Hidegen hengerelt lemezek táblákban, raklapokon

Hidegen hengerelt tekercs választék

A hidegen hengerelt tekercseket első sorban hasító és táblásító berendezéseinkkel egyedi méretre vágjuk vevőink számára, de igény esetén egyben is értékesítjük.

Vastagsági tartomány

0,50 – 4,00 mm

Szélességi tartomány

1.000 – 1.250 – 1.500 mm

Hidegen hengerelt tekercsből, a fenti méretskálából gyakorlatilag minden méretből folyamatosan készletezünk. Állandó raktárkészletünk DC01 minőségű, illetve egyes méretek esetén mélyhúzható DC04 minőséget is tartunk raktáron.

Hidegen hengerelt hasíték választék

A hidegen hengerelt hasítékot egyedi kívánság szerinti méretre hasítjuk hidegen hengerelt tekercsből. Az így méretre szabott acél hasíték előnye, hogy tovább csökkennek a költségek, valamint végfelhasználáskor a hulladékképződés alacsony.

Vastagsági tartomány

0,50 – 4,00 mm

Szélességi tartomány

6 – 1.450 mm

2022-ben és 2023-ban vásárolt új hasító gépeinkkel a raktáron tárolt tekercsekből a fenti mérethatárokon belül tetszőleges méretű hidegen hengerelt hasítékokat tudunk gyártani vevőink számára.

Amennyiben hidegen hengerelt acéllemez terméket keres, árajánlatra van szüksége, esetleg egyedi elképzeléssel rendelkezik a megvásárolni kívánt termékeket illetően, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. bármelyik elérhetőségén!