Hosszú áru

Acél termékek / Hosszú áru

Hosszú áru: zártszelvények, acél profilok, idomacél, laposacél, acél rudak

Hosszú áru: zártszelvény, laposacél profilok, idomacél rudak

A Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. a bevonatos (horganyzott és festett), hidegen és melegen hengerelt termékein túl számos típusú hosszú árut és acél profilokat is kínál. Természetesen idomacélból is széles a termékpaletta (zártszelvény, laposacél rúd).

Acél zártszelvény választék

A zártszelvény felhasználási köre profiltól függően igen sokrétű. Ezt az idomacélt leginkább az építő- és gépipar hasznosítja, de a mindennapi életben szinte bármilyen szerkezet kialakításához felhasználható, úgy, mint tartós és könnyű szerkezetek, polc- vagy kapuszerkezetek.

Laposacél választék

A laposacél egy melegen hengerelt, téglalap keresztmetszetűvé formált idomacél.  Az alacsony széntartalomnak köszönhetően ez a hosszú áru nagy szilárdságú, mégis rendkívül jól hegeszthető és alakítható. Ennek az acél profilnak a legnagyobb felvevőpiaca az építőipar, de kialakításának és a széles mérettartománynak köszönhetően szinte korlátlan a felhasználási köre.

Köracél rúd választék

A köracél egy hidegen hengerelt vagy melegen húzott, kör keresztmetszetű acél rúd. Az acél rudat nagy mennyiségben az építőipar hasznosítja épületszerkezetek kialakítására, de a mindennapokban korlátok, rácsozatok és kerítések alapanyagául is szolgál.

Acél cső választék

Az acélcsövek felhasználási lehetősége szinte végtelen, kezdve különböző állványzatoktól, a fűtés-, a hűtés-, a gáz- és öntözőrendszereken át, egészen a korlátok és lépcsők szerkezeti eleméig.

Acél profilok: perforált lemez választék

Széles perforált rozsdamentes acéllemez kínálattal is rendelkezünk. Attól függően, hogy milyen anyagról, méretezésről vagy lyukkiosztásról és –típusról beszélünk, ennek az acél profilnak a felhasználási területe a mezőgazdaságon át, a házkörüli alkalmazáson keresztül, a dekorációig terjed.

Amennyiben hosszú árut keres, árajánlatra van szüksége, esetleg egyedi elképzeléssel rendelkezik a megvásárolni kívánt termékeket illetően, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a Szűcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft. bármelyik elérhetőségén!